Merivaara (nagrađivana operacijska svjetla i op. stolovi)

 

Merivaara grupa vodeća je u intuitivnoj zdravstvenoj tehnologiji i industrijskom dizajnu, a rješenja za kirurške sobe su ključni fokus i područje rasta. Tvrtka je osnovana 1901. godine, a svojim metalnim krevetima značajno je poboljšala bolničku higijenu. Danas softwer, oprema i usluge tvrtke Merivaara poboljšavaju sigurnost pacijenta, povećavaju kvalitetu i učinkovitost operativnih zahvata u vodećim međunarodnim bolnicama. Tvrtka je aktivna u više od 120 zemalja.

Merivaara sudjeluje u razvoju zdravstvene zaštite i njege više od stoljeća. Tradicionalno, osnovna kompetencija leži u proizvodnji jednostavnog i trajnog namještaja od željeza i čelika. Merivaara Q-Flow ™ kirurško svjetlo osvojilo je nagradu Red Dot i Grand Prix nagradu 2017. godine. Medicinska tehnologija čini velike korake naprijed, prilagođena promjenjivim vremenima i okolnostima, a danas je Merivaara u mogućnosti pružiti vrhunske sustave za moderne zdravstvene ustanove. Daljnja snaga istraživanja i razvoja tvrtke Merivaara je sposobnost brze reakcije na potrebe kupaca i ideje o proizvodima.

 

 

Aktivni razvoj proizvoda tvrtke Merivaara usmjeren je na stvaranje novih, inovativnih proizvoda i rješenja u korist pacijenata i njihovih njegovatelja, kao i cjelokupne zdravstvene uprave. Kao proizvođač medicinskih proizvoda i proizvoda za uporabu u zdravstvu, Merivaara posvećuje najveću pozornost kvaliteti svojih proizvoda i operacija.

Ovjerena od strane Det Norske Veritas (DNV), operacije tvrtke Merivaara od istraživanja i razvoja, proizvodnje do marketinga, prodaje i usluga nakon prodaje u skladu su sa standardima ISO 9001 i ISO 13485 (medicinski uređaji), kao i sa standardima zaštite okoliša ISO 14001. Proizvodi se temeljito ispituju u skladu s međunarodnim i nacionalnim standardima i propisima. Također koriste ekološki prihvatljive proizvodne procese i odabiru materijale koji se mogu reciklirati kad god je to moguće.

Tvrtka Cell of The Future – COF d.o.o. je ekskluzivni zastupnik branda MENTOR (Johnson&Johnson), globalnog lidera u estetici grudi te drugih renomiranih svjetskih brandova u segmentu plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

INFORMACIJE