Onetrac

 

ONETRAC je bežični kirurški sterilni retraktor za jednokratnu upotrebu s integriranim LED izvorom svjetlosti i kanalom za odvođenje dima. Ovaj uređaj spreman za upotrebu eliminira vrijeme i troškove ponovne obrade i smanjuje rizik od unakrsne kontaminacije u kirurškom okruženju čineći uređaje za višekratnu uporabu i svjetlovodne kabele zastarjelima.

Razmotrite sljedeće rezultate ankete: 75% anketiranih plastičnih kirurga zabrinuto je stalnim troškovima kirurških retraktora za višekratnu upotrebu.

Osvjetljenje u dubini džepa ili šupljine kirurškog tkiva sada se može postići u roku od nekoliko sekundi; nije potreban sklop, dodatni dijelovi / dijelovi ili svjetlovodni kabeli.

ONETRAC-ov LED izvor svjetla napajaju niskonaponske alkalne baterije s gumbima.

ZNAČAJKE:

  • Jednokratni uređaj za jednokratnu upotrebu smanjuje rizik od unakrsne kontaminacije
  • Prekidač za uključivanje / isključivanje radi očuvanja i maksimiziranja trajanja vršne snage osvjetljenja
  • Integrirani bežični LED izvor svjetlosti ne stvara štetnu toplinu i pružit će najveću snagu tijekom 90 minuta
  • Integrirani kanal za odvođenje dima
  • Revolucionarno ojačani najlonski materijal pruža iznimnu čvrstoću i krutost
  • Kutni vrh s hvataljkom za poboljšano prianjanje tkiva
  • Lagan za dodatnu udobnost i jednostavnost upotrebe

MISIJA

ONETRAC osvjetljava svakodnevicu jedinstvenim rješenjima za jednokratnu upotrebu koja omogućuju jednostavnije, sigurnije i svjetlije rezultate. ONETRAC tim nastoji kontinuirano poboljšavati i preispitivati ​​pružanje zdravstvene zaštite, otkrivajući mogućnosti koje će uobičajene medicinske uređaje pretvoriti u vrhunska rješenja te predano pružanje medicinskih proizvoda za jednokratnu upotrebu, samostalnih, osvjetljavajućih proizvoda koji će poboljšati i transformirati zdravstvenu zaštitu. Uz ogromno poštovanje prema pružateljima usluga koje tvrtka služi, cilj je njegovati visoko suradničko i napredno radno okruženje koje njeguje i otkriva inovacije tamo gdje se najmanje očekuje.

Tvrtka Cell of The Future – COF d.o.o. je ekskluzivni zastupnik branda MENTOR (Johnson&Johnson), globalnog lidera u estetici grudi te drugih renomiranih svjetskih brandova u segmentu plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

INFORMACIJE