Stille (iznimno precizni, ručno rađeni kirurški instrumenti)

Tvrtka Stille ne kompromitira svoje ciljeve. Generacije zaposlenika Stille – a težile su kirurškom savršenstvu. Rezultat su kirurški instrumenti s nenadmašnom preciznošću, što kirurzima daje jedinstveni osjećaj za njihov zanat.

Preciznost, trajnost i osjećaj, karakteristične su osobine svih Stille instrumenata. Poznato je da su STILLE instrumenti lagani i graciozni te da savršeno funkcioniraju tijekom postupaka koji zahtijevaju krajnju preciznost. Instrumenti postaju prirodno produženje ruke kirurga, a rezultat je uvijek savršen.

Veliku većinu ručno izrađuju visokokvalificirani proizvođači instrumenata u Eskilstuni, zapadno od Stockholma u Švedskoj. Putovanje izrade instrumenata od šipke od nehrđajućeg čelika do gotovog instrumenta dugo je i uključuje više faza. Stilleova jedinstvena metoda izrade materijala za instrumente i upotreba samo najkvalitetnijih čelika daju instrumentima njihov jedinstveni osjećaj i trajnost. Stille teži savršenstvu u svemu što radi. Da bi ispunili visoka očekivanja, teže savršenstvu u svakom koraku: savršenom proizvodnom procesu, savršenoj isporuci i savršenoj usluzi svakom kupcu.

U Stilleu je naslijeđena strast prema razvijanju i plasiranju na tržište različitih proizvoda gdje svi oni imaju jedan zajednički nazivnik: svrhu pojednostavljenja i dodavanja vrijednosti, kako za kirurga, tako i za pacijente.