Kliničke studije
i informativne brošure

Poznato je i od struke prihvaćeno da stopa mogućih komplikacija nakon ugradnje implantata s godinama raste i da su jedino mjerilo sigurnosti dugoročni rezultati dokazani neovisnim kliničkim studijama.

MENTOR je jedini brand silikonskih implantata za dojke na tržištu Republike Hrvatske sa dugoročnimneovisnim i multicentričnim kliničkim studijama, koje su dokazale da su MENTOR implantati sigurni za korištenje uz najnižu stopu komplikacija nakon 10 godina, u usporedbi sa komparabilnim studijama drugih proizvođača.

Kada stopu mogućih komplikacija uspoređujemo s ostalim dostupnim brandovima silikonskih implantata za grudi na tržištu, treba se zapitati da li drugi brandovi imaju jednako kvalitetne kliničke studije u trajanju dužeg vremenskog perioda kako bi podaci uopće mogli biti usporedivi.  Kako glasi poznata poslovica autora znanstvenika: „Absence of evidence is not evidence of absence.“.  

U ovom odjeljku možete pronaći najnovije informacije i sažetke kliničkih studija provedene nad MENTOR silikonskim implantatima za dojke.

ZA PACIJENTE:

ZA LIJEČNIKE:

Tvrtka Cell of The Future – COF d.o.o. je ekskluzivni zastupnik branda MENTOR (Johnson&Johnson), globalnog lidera u estetici grudi te drugih renomiranih svjetskih brandova u segmentu plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

INFORMACIJE