Mentor

MENTOR® je osnovan 1969. godine i ima dugu, ponosnu povijest kao globalni lider u estetici grudi.

Već više od 30 godina Mentor je tvrtka ukorijenjena u predanost visokokvalitetnim implantatima za grudi, znanstveno utemeljenim inovacijama i najboljim rezultatima za pacijente. Mentor održava visoke standarde dizajna, testiranja i sigurnosti te je zaslužan za poštovanje zajednice estetičara grudi diljem svijeta zbog svojeg vodstva.

Budući da je Mentor dio obitelji Johnson & Johnson, nastoje biti najpouzdaniji partner u estetici grudi među korisnicima i profesionalcima. Pružajući široku paletu inovacija i rješenja temeljenih na kliničkoj praksi, cilj Mentora je pomoći ženama da održe, poboljšaju i vrate samopoštovanje i kvalitetu života.

 

ZAŠTO MENTOR?

SAZNAJ VIŠE

JAMSTVO

SAZNAJ VIŠE

KVALITETA

SAZNAJ VIŠE

KOREKCIJA GRUDI

SAZNAJ VIŠE

Zašto MENTOR?

  • Mentor implantati su posljednjih 30 godina postojanja položili test vremena kao kvalitetan i siguran proizvod kroz najkvalitetnije kliničke studije i vrhunske rezultate u praksi
  • Mentor implantati su licencirani CE i FDA certifikatima kao zlatnim standardom za proizvode u estetskoj kirurgiji u Europi i svijetu
  • Tvrtka Mentor je u vlasništvu multinacionalne kompanije Johnson&Johnson, najveće svjetske zdravstvene kompanije i lidera u inovacijama u MedTech segmentu
  • 190 000 žena sudjelovalo je u 7 kliničkih studija kojima je dokazana sigurnost i izvrsnost rezultata
  • Mentor implantati se proizvode na dvije lokacije u Svijetu, SAD-u i Nizozemskoj, razvijenim zemljama s visokim tehnološkim i sigurnosnim standardima
  • Mentor ide korak dalje te koristi najviše standarde proizvodnje i testiranja svojih proizvoda te je jedina tvrtka koja koristi automatiziranu proizvodnju ovojnice implantata što povećava dosljednost rezultata i otklanja mogućnost ljudske pogreške
  • Mentor Patient promise jamstvo na implantate pruža najopsežnije pokriće od poznatih komplikacija povezanih sa operacijom dojki implantatima
  • Danas je u svijetu preko 7 milijuna ponosnih žena vlasnica Mentor implantata, sa stopom zadovoljstva od 98% nakon 10 godina

MENTOR Patient Promise jamstvo

Trajna briga za pacijenta znači da se uz MENTOR implantate za grudi punjene silikonskim gelom možete opustiti. Uz MENTOR jamstvo pacijentu je osigurano:

Besplatan | Automatski upis

Doživotna besplatna zamjena implantata u slučaju rupture

Pokriće za rupturu u iznosu 1000 EUR financijske pomoći za prvih 10 godina

Besplatna zamjena proizvoda u slučaju nastanka kapsularne kontrakture (Baker III/IV), dvostruke kapsule i kasnog seroma kod primarne augmentacije za prvih 10 godina

Besplatni kontralateralni implantat na zahtjev kirurga

ZA PACIJENTE:

ZA LIJEČNIKE:

Ništa nije važnije za MENTOR® od zdravlja i zadovoljstva pacijentica koje biraju naše implantate. Mentor se pridržava najviših standarda kvalitete, a sigurnost i klinička učinkovitost MENTOR® grudnih implantata potkrijepljena je dugoročnim kliničkim podacima, uključujući tri prospektivna klinička ispitivanja koja su pratila pacijente 10 godina. Mentor proizvodi se prodaju diljem svijeta zbog ustrajne predanosti pružanju objektivnih, kliničkih informacija o sigurnosti implantata u grudima kako bi pomogli u donošenju informiranog izbora i dali ženama rezultate koje traže.

Mentor® implantati za grudi su podržani vrlo opsežnim jamstvom kako bi se osigurala podrška dugo nakon operacije.

Svaki MENTOR® proizvod prolazi strogu inspekciju i rigorozno testiranje kako bi se osigurala kvaliteta i performanse. Mentor proces je robustan za svaki proizvod koji napravimo – i proces nikada ne prestaje. Mentor pomno prati kliničku učinkovitost MENTOR® grudnih implantata kroz kliničke studije, registre i aktivnosti nadzora nakon stavljanja na tržište. I stalno ocjenjuje materijale i implementira proizvodne inovacije na temelju najnovijih istraživanja i povratnih informacija.

Korekcija grudi

Grudi su ženama bitan dio tijela. Kod pacijentica koje muči nedostatak vezan za grudi, operacija donosi rezultate nakon kojih su jako zadovoljne, jer se njihova kvaliteta života mijenja. Sigurnost u sebe postignuta izgledom, odražava se i na zadovoljstvo životom. Nakon konzultacija s liječnikom i izbora MENTOR implantata, pacijentice mogu biti sigurne da će tijekom cijelog postupka pripreme, operacije i postoperativne njege imati svu podršku. Naš su primaran cilj sigurnost i zadovoljstvo svakog pacijenta, a naši su rezultati najbolja preporuka za ovaj zahvat.

Tijekom prvog pregleda i razgovora s kirurgom ispitati će se prethodne bolesti i medicinska povijest klijentice kao i temeljito pregledati grudi. Prilikom pregleda bilježi se sadašnja veličina i izgled grudi, koža (elastičnost, strije, ožiljci, tonus), asimetrija ili spuštenost dojki i uzeti će se standardne predoperativne mjere radi bolje procjene optimalne veličine implantata.

U razgovoru s klijenticom dogovaraju se budući željeni izgled i veličina dojki. Pokazuju se modeli i vrste implantata, te uz pomoć različitih veličina simulira budući izgled u specijalno za tu prigodu izrađenim grudnjacima.

MENTOR implantati za grudi su implantati s izdržljivom, gipkom silikonskom ovojnicom ispunjenom kohezivnim silikonskim gelom koji omogućuje održavanje prirodnog oblika dojki, a dostupni su različitim oblicima, visinama, projekcijama i različitoj gustoći gela. Na taj Vam način linija MENTOR implantata nudi bogatu paletu proizvoda koji su sigurni i trajni, te prilagodljivi svakom pacijentu.

Postoje različite vrste implantata, ali svi imaju zajedničko to što im je vanjska stijenka napravljena od silikonskog elastomera. Glavna razlika je u površini implantata i materijalu kojim je ispunjen. Koristeći MENTOR implantate koji su punjeni kohezivnim silikonskim gelom najnovije generacije, pacijenti u dogovoru s liječnikom najčešće mogu birati između dva oblika implantata; anatomskog u obliku suze ili okruglog, ovisno o efektu koji se želi postići.

Profil implantata određuje projekciju samog implantata, odnosno koliku će projekciju od prsnog koša prema naprijed dojka imati u uspravnom položaju. Implantati jednakog volumena u ml ili cc (veličina implantata) mogu dati drugačiji rezultat i izgled grudi, ovisno o profilu, tj. širini baze implantata. Ako je baza implantata manja, projekcija dojke će biti veća u odnosu na implantat s širom bazom istog volumena.

Koji Implantat za grudi bi trebali odabrati? Izgled, osjećaj i Vaše osobno putovanje imaju najveći utjecaj na Vaš odabir implantata. Prednosti MENTOR silikonskih implantata prema riječima pacijenata i kirurga su: fina tekstura koja veoma podsjeća na tkivo grudi, manje vidljivi rubovi, pogotovo kod naginjanja prema naprijed, minimalno mreškanje kože iznad implantata prilikom pokreta te je opći izgled najsličniji prirodnim grudima. Izaberite za sebe najbolje.