Implantech (silikonski implantati za lice i obloge za ožiljke)

 

Implantech je priznati lider u proizvodnji inovativnih implantata za konturiranje lica i tijela estetske i rekonstruktivne kirurgije. U ponudi je više od 150 veličina i oblika u silikonu, Conform ™ stilu, implantatima za lice ePTFE Composite® i ePTFE foliji. Trodimenzionalni Accuscan za implantate specifične za pacijenta uključuje interaktivni internetski postupak dizajniranja. Također dostupni: Cimeosil® proizvodi za upravljanje ožiljcima i GelZone® kompresija sa zacjeljivanjem ožiljaka. Visoko kvalitetni proizvodi koje nudi Implantech za vrhunsku estetiku pacijenta!

Od 1989. godine Implantech proizvodi kompletnu liniju sterilnih silikonskih implantata za lice koje su dizajnirali neki od vodećih estetskih kirurga danas. Također su izvor za kompozitne implantate koji se sastoje od fleksibilnog silikona u potpunosti omotanog u ePTFE materijal.

Ponosni nositelji FDA, ISO-9001, EN-46001 i CE certifikata – vaše jamstvo da su svi Implantech implantati proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete.

Implantech nudi gotovo 200 veličina i oblika, na skladištu i spreman za isporuku. Također postoje i prilagođeni implantati za idealna rješenja za konturiranje lica i mekog tkiva. Pomoćni proizvodi uključuju ePTFE foliju, savjete za usisavanje dima, usisne cijevi protiv začepljenja, periostalne liftove i besplatne video zapise o tehnici.